Niet gecategoriseerd , , ,

Webshop Laten Bouwen Met WordPress?

Met onze ruime ervaring met WordPress webshops kunnen wij jou helpen een professioneel verkoopkanaal op te zetten om jouw producten of diensten online te verkopen. Dit doen we met WooCommerce, een plug-in voor WordPress die een groot deel van de functionaliteiten bevat om online zaken te kunnen doen. Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook store.

Voor een wat professionelere uitstraling zou je kunnen kijken naar thema’s waar je voor moet betalen . Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft de juiste call-to-action.

Om ook dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken heb je hier een PostNL plugin voor. Die genereert een WordPress hosting verzendlabel dat op de doos geplakt kan worden. Verkoop je alleen virtuele producten zoals software?

WordPress heeft het ons erg gemakkelijk gemaakt op Woocommerce te installeren op je website! Sterker nog, het is met een paar klikken al geïnstalleerd. Voordat we kunnen beginnen is het handig om eerst WordPress op je webhosting te installeren.

Deze pagina’s samen zorgen voor een full webshop. Via de homepage kun je door middel van de categorieën sectie al direct naar de store. Denk hierbij aan de permalinks , de websitetaal en de datum- en tijdnotatie van berichten.

Je Webshop Zelf Opbouwen Of Gebruik Maken Van Een Woocommerce Template

WordPress webshopplugin – Omdat de basisversie van WordPress geen automatische webshopintegratie bevat, moet je zelf een WordPress webshopplugin installeren. Veruit de populairste optie is een plugin genaamd ‘Woocommerce’. Ik heb namelijk de module van Mollie zelf geïnstalleerd en het werkt wel naar behoren maar ben niet helemaal tevreden. Bij Shopp kreeg ik bij elke nieuwe bestelling een e-mail waarin vermeld stond hoe er betaald was en of de betaling geslaagd was. Bij de mollie voor WooCommerce van Mollie zelf krijg ik wel een nieuwe klant bestelling melding maar zie in mijn e-mail niet hoe er betaald is. Heb ook gekeken naar de instelling maar dit valt niet in te stellen.

  • Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop.
  • Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig.
  • Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van WordPress webshops.

Zolang het aantal producten beperkt blijft is het te doen, maar als het er veel worden is onderverdelen handig. Ik wil graag laten zien dat ook WordPress/WooCommerce dit kan ipv nu through Magento. Ik ben wat huiverig met stappen naar wordpress.org en mijn hele web site WordPress website overzetten. Ook de winkel starten voor een aantal e-books vind ik spannend. Met deze tutorial zal jij NIET de nieuwe webshop van de Bijenkorf bouwen.Gebruik WordPress voor kleine doelgerichte webwinkels. Hierdoor kun je rekenen op beduidend snellere laadtijden.

WordPress webshops hebben het voordeel dat zij gemakkelijk kunnen worden uitgebreid met further functies. WordPress plugins zijn vaak free of charge en daardoor kunt u de functies van uw website goedkoop blijven uitbreiden. Een ander voordeel is het admin paneel van WordPress. Deze is makkelijk om mee te werken, zeker in vergelijking met andere webshop systemen zoals Magento. Om een beter beeld te krijgen van wat WordPress webshop laten maken precies inhoudt kun je onze web site checken. Daar zie je een aantal projecten die we met succes afgerond hebben.

Hieronder zie je welke plugins ik download in de video. Als je deze tutorial volgt, maar nog geen payment-provider wilt toevoegen bijvoorbeeld wanneer je geen bedrijf hebt, raad ik je aan om direct naar stap eight.5 te gaan. Je kan Mollie of een andere payment-provider later alsnog toevoegen bij de instellingen in het linkermenu onder het kopje Woocommerce. De plugin van Mollie kan je ten alle tijden installeren door te zoeken naar Mollie bij een “Nieuwe plugin” toevoegen.

Ga je bijvoorbeeld e-books verkopen of andere digitale producten, dan kan je deze uitvinken. Het is een van de snelste hostingpakketten in Nederland. En je webshop blijft snel als je veel bezoekers tegelijkertijd op je web site hebt. Ik hoor heeeeel graag wat ik het beste kan doen om zo snel mogelijk een webshop/winkel functie kan toevoegen aan mijn web site. Er zijn three personen die dan via de website kunnen zien wat er hier bij mij op voorraad ligt of het dan zo kunnen bestellen.

Deze plugin is minder geschikt voor Nederlandse webwinkel maar volgens ons toch het vermelden waard. Er komen namelijk steeds meer webwinkels bij die digitale producten verkopen en daarvoor wordpress website bied ‘Easy digital downloads’ prima mogelijkheden. Deze compacte plugin is er speciaal voor gemaakt om digitale producten te verkopen zoals de naam wellicht al doet vermoeden.

Daarbij kijken we samen naar jouw onderneming en mogelijkheden qua optimalisatie in verschillende processen. Ook zijn wij er om tijd te steken in jouw social media! Wij steken er tijd in om creatief te communiceren met jouw volgers. Van jouw communicatievraag tot de content wat geplaatst wordt, bij ons kan je hiervoor terecht. Er zijn twee soorten Content Management systemen die ver vooruit de concurrenten zijn.

Software die het beste previous bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op foundation van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt zij een persoonlijke software program high 3 voor jou. Ondersteuning, updates en uitbreidingen zijn in de meeste webshop software pakketten bij de prijs inbegrepen. Houd er wel rekening mee dat je hierdoor wel een grote kostenpost krijgt, omdat deze plugin alleen voor jouw webshop geprogrammeerd zal moeten worden.

Onze klanten kiezen voor hun webshop vaak voor WordPress met Woocommerce. Het grote voordeel hiervan is namelijk de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je webshop eenmaal gebouwd is en klaar staat, kun je met een beetje oefening heel makkelijk zelf aanpassingen doen. Je hoeft geen webdeveloper te zijn om het assortiment in je WordPress webshop aan te passen of kortingscodes in je systeem te implementeren.

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een weblog geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het weblog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.