, ,

Vragen Over Plissegordijnen

Onze plissés hebben een unieke honingraatstructuur . Door de dubbele laag stof zijn deze plissés de best isolerende soort raamdecoratie. Maar vraag eerst geheel vrijblijvend gratis proefstalen aan om rustig thuis te bekijken. Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof met een plooibreedte van 25 mm. Duette®gordijnen kunt u zo samenstellen dat je het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt bedienen.

Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar al blijft mijn persoonlijke favoriet toch zeker wel de witte. Ze zorgen voor een fris uiterlijk en passen bij elk interieurtype. Ideaal bijvoorbeeld als je wel privacy wilt maar toch ook nog wel wat zonnestraaltjes naar binnen wilt laten komen.

plisse gordijnen

Elke raat vormt dus een thermische barrière tussen het raam en de kamertemperatuur. In de praktijk betekent dat dat honingraat plissé gordijnen je helpen om je huis koel te houden in de zomer en warm in de winter.

Welke Stof Past Het Beste In Mijn Interieur

Plisse gordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en stellen u daardoor in staat de gewenste lichtinval en privacy volledig te controleren. Donkere stoffen voor je plisse gordijnen helpen de ruimte donker te houden. Dit type gordijnen is heel goed met gordijnen te combineren. Het is een elegante raamdecoratie die bovendien maar weinig ruimte inneemt.

Of je nu raambekleding zoekt voor een standaard raam, openslaande deuren, een groot raam of draai-kiepraam; plissé gordijnen zijn mogelijk. Door de verschillende opties en mogelijkheden is een plissé gordijn het meest veelzijdige type raamdecoratie. Bij een duette wordt dit in het systeem weggewerkt.

  • Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen.
  • Duettes worden ook wel dupligordijnen of duo plissé gordijnen genoemd.
  • Met behulp van kleine handvatjes op het gordijn kan je het op en neer laten.
  • Door de dubbele stoflaag ontstaat bij een plissé een isolerende tussenruimte.

Top down bottom up plisse shades zorgen voor daglicht én sfeer in huis. Wat vindt jij van deze unieke setting, prachtig toch? Laat je verder inspireren in onze showrooms of laat je online inspireren. Geniet extra lang Webshop plisségordijnen van jouw mooie plisségordijnen of Duette Shades door ze goed schoon te houden. Hoe je ze het beste kunt reinigen hebben we voor je op een rijtje gezet. Dan kun je ook kiezen voor bediening middels een SmartCord®.

Plisségordijnen, Mooi Blikdicht

Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom bij onze fabriek in Weert. Winkel ophalen duo rolgordijnen Je vindt bij HEWO raamdecoratie perfect maatwerk van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

De cellen bevatten stilstaande lucht en die isoleert goed. Plissé gordijnen op maat hebben altijd voordelen boven een kant en klaar product. Ook zijn ze kwalitatief een stuk hoogwaardiger dan een kant en klaar product in PET folie. De productie vindt plaats in Nederland en je geeft ook nog eens onze eigen economie een zetje.

Daarnaast kiest u zelf welke kleur uw goedkope plissé gordijn moet hebben en welke kleur het bovenprofiel moet hebben. De plooibreedte 20 mm ziet er fijn en bamboe vouwgordijnen winkel kopen netjes uit en is zeer geschikt voor kleine ramen, dakramen en draai- en kiepramen. De plooibreedte 32 mm staat erg mooi bij middelgrote en grote ramen.

Draaikiep ramen, dat kan ook in combinatie met klemsteunen zodat je zonder gaten boren je plissé of duette kunt monteren. Duettes hebben door de dubbele stoflaag en de honingraatstructuur een betere isolerende waarde dan plissé gordijnen. Tussen de dubbele laag wordt de lucht vastgehouden. Hierdoor blijft je huis in de zomer koel en in de winter lekker koop Rolgordijn warm. Met plissées heb je, door de plaatsing kort tegen het raam en de goede isolatiewaarde door de gevouwen structuur, een energiebesparend product in huis. Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen. Met een top down bottom up plisségordijn bepaal je zelf de stand van de raamdecoratie en bepaal je ook de uitstraling hiervan.