, ,

Vouwgordijnen Op Maat Is Wat Wens Gordijnen U Biedt

Zie onze meetinstructies voor de gedetailleerde beschrijving. Maak dan een meetafspraak met één van onze monteurs. Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem.

Heb jij een klassiek landelijke of romantische woonstijl? Dan passen en waarschijnlijk perfect in jouw interieur. Ze creëren een fijne huiselijke sfeer, verbeteren de akoestiek, nemen weinig ruimte in en hebben een isolerende werking.

Jamé Meubelen Kopen In De Regio Aalten, Winterswijk En Lichtenvoorde

Hierdoor blijft de stof van uw Winkel ophalen duo rolgordijnen altijd strak. Aan u de keus of u de baleinen aan de achterzijde of voorzijde geplaatst wilt hebben.

Er is altijd wel een kleur die perfect bij jouw interieur past. Bepaal zelf de manier van bediening; handbediend of elektrisch. Met een ketting bedien je het eenvoudig met de hand. Kies de bedieningszijde die voor jou het beste uitkomt om het gordijn te bedienen. Deze zorgen nét voor dat beetje extra gemak en comfort.

Luxe en kopen doe je bij Poweredblinds. Naast verduisterende vouwgordijnen bieden wij ook verduisterende plissegordijnen en verduisterende rolgordijnen aan. Heb je een raam met een afwijkende maat, of heb je een groot of juist een klein verduisterend vouwgordijn nodig? Wij maken je verduisterende vouwgordijnen op maat tot een breedte van 180 centimeter.

  • Verend, stil en zacht is een vloer van vinyl in je huis.
  • Vouwgordijnen creëren direct een warme uitstraling in uw interieur.
  • Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk.
  • Verder worden al onze producten gratis verzonden, waardoor je geen last hebt van extra kosten na de aankoop van jouw elektrische raamdecoratie.