Niet gecategoriseerd

Stappenplan WordPress Website Maken

Je laat een WordPress thema ontwerpen door een professionele webdesigner. De meeste mensen kiezen voor een professioneel premium WordPress thema, simpelweg omdat dit alsnog WordPress hosting erg goedkoop is en er erg professioneel uit ziet. Benj e een MKB’er met meerdere werknemers, dan kun je soms beter een webdesigner inschakelen om een thema te laten maken.

Voor bijna iedere functionaliteit binnen WordPress is er wel een gratis of betaalde WordPress plugin te vinden. Kom je bij het vullen, bewerken en/of beheren van jouw web site iets tegen wat je graag op jouw web site wil hebben? Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics, moet je een account aanmaken. Een WordPress thema kiezen en aanschaffen Het thema van jouw web site is als de kleding die je aantrekt: het zegt veel over jou als persoon en wat je belangrijk vindt.

Beginnen Met Hosting En Een Domeinnaam

De meeste mensen die een SEO plugin installeren, kiezen voor de SEO plugin van Yoast. Gebruik de zoekfunctie om ‘WordPress search engine optimization’ in te typen en klik op ‘Plugins zoeken’. Zoek de plugin van Yoast en klik op ‘Nu installeren’. Vervolgens klik je op ‘Plugin activeren’ en kun je de plugin gebruiken om jouw website woocommerce beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

In dit geval betaal je wel iets meer dan bij een premium WordPress thema, maar krijg je wel een web site die volledig op maat wordt gemaakt. 9.1 Het aanschaffen van een betaald WordPress thema Let op: je volgt deze stap alleen als je een premium WordPress thema aan wil schaffen . Wil je een free of WordPress charge thema, dan ga je naar stap 12 van de handleiding.

Aan De Slag Met WordPress In 3 Stappen:

Over het algemeen zijn er drie manieren om een WordPress thema te krijgen, namelijk: Je kiest een free of charge WordPress thema.

  • Ik zal je meenemen vanaf het begin tot het einde.
  • Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende web site.
  • Ik heb alles verdeeld in verschillende stappen.

Wil je ene weblog op de homepage, dan hoef je bovenstaande stappen niet te volgen. Je hoeft in dit geval namelijk geen vaste homepage aan te maken, maar kiest simpelweg voor de blog als jouw homepage. Plugins zijn als het ware toevoegingen aan jouw web site die jouw website nog beter maken. Er zijn enkele plugins die iedere website nodig heeft en dit zijn de volgende:

De meeste mensen kiezen hier voor de Akismet plugin, simpelweg omdat je deze plugin alleen nog hoeft te activeren op de web site van Akismet. De web optimization plugin, ook wel de zoekmachineoptimalisatie plugin genoemd.