, ,

Plisségordijnen

Of uw interieur nu klassiek of modern is, bij ons vindt u altijd een passend interieurstijl. Plissé- en Duette® gordijnen zijn bestand tegen vocht- en condensvorming en is daarom ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Wierden. De winkel is Donderdag, Vrijdag en Zaterdag geopend Goedkoop duo rolgordijnen bestellen voor advies. Indien de kleur er niet tussen staat in het volgende scherm dan betekent dat dat de combinatie kleur met deze bediening niet mogelijk is. Dan kun je ook PowerView® Automation combineren met je Plissé® Shades. Dan bedien je ze op afstand met een afstandsbediening, een vaste wandbediening of zelfs met een app op je smartphone.

Al die mogelijkheden die je hebt met Somfy producten kunnen vragen met zich meebrengen. We kijken graag samen met jou naar jouw huis en wensen en adviseren je over de producten die daarbij passen. Dan kun je altijd terecht Bestel plisségordijnen bij je lokale Somfy expert. Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen.

Meten En Monteren Van De Plisseegordijnen

Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een eigentijdse uitstraling, is daarbij ook isolerend en daardoor energiebesparend. De lichtdoorlatende enkele plissegordijnen op maat worden voor u perfect in de gewenste afmetingen gemaakt. Bij het bestellen vult u de gewenste maten in en maakt u een keuze bij de overige opties. Houd bij het invullen van de maten wel rekening met de minimale en maximale afmetingen van de plissés.

plisse gordijnen

Dit zorgt voor een strakker model en een nog betere zon en lichtbeheersing. Ook een duette is leverbaar als topdownmodel, zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat creëren een subtiel spel van licht en schaduw. Ze passen in zowel een modern als klassiek interieur. Plissé gordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Zoekt u naar goedkope plisségordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plisségordijnen op maat tegen de laagste prijs.

Wat Is Het Verschil; Plissé Gordijnen Of Duettes?

Of ga voor Luxaflex plisségordijnen met PowerView®. Onze producten zijn simpel te monteren, gemakkelijk en snel schoon te maken met 2 jaar garantie, nederlands product en op maat gemaakt tot 3 meter. Maatwerk met dubbele stofGeschikt voor draai-kiep ramen. Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten.

  • Top down bottom up plisse shades zorgen voor daglicht én sfeer in huis.
  • Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in meten en monteren.
  • Maatwerk met dubbele stofIn veel kleuren verkrijgbaar.
  • Plissé gordijnen zijn de laatste jaren sterk in opkomst en geven een nieuwe dimensie aan raambekleding.

We kennen de enkele- en de dubbele plissé gordijn. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Uiteraard kun je ze zowel “top down” als “top down bottom up” bestellen. Dit verschil zit met name in de stofkwaliteit, beide verduisteren goed. Het is niet nodig te boren omdat de voetjes op klemsteunen gemonteerd kunnen worden. Je bedient het gordijn met handgreepjes op de profielen aan het Rolgordijn kopen gordijn. Dit type gordijn is dan ook erg geschikt voor draai-kiep ramen. Kies je voor de top down bottom up variant, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken. Of je nu kiest voor een plisségordijn met standaard maten of een plisségordijn op maat gemaakt, bij ons slaag je altijd.