, ,

Plissé Shades

Plissées zijn stijlvol, en strak en daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk. Het stofgewicht van de gordijnen is erg licht waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn. Met onze handige meetinstructies meet jij jouw plissé gordijn eenvoudig in. Bepaal van te voren hoe je het plissé gordijn wilt monteren; in het kozijn , op het kozijn of op een draai-kiepraam. Je kunt de plissé gordijnen zelf ophangen met behulp van de montage instructies.

Dit is heel erg eenvoudig te doen door het plisségordijn met een plumeau af te nemen. Misschien ben je bang dat je in je kozijnen moet boren om de plisségordijnen te bevestigen. Bijvoorbeeld omdat je in een huurhuis woont, of omdat je je kozijnen simpelweg liever heel houdt. Plisségordijnen zijn niet alleen heel mooi in de ruimte, ze zorgen ook voor een goede isolatie. De honingraatstructuur van een plisségordijn zorgt ervoor dat er stilstaande lucht ontstaat.

plisse gordijn

Dit verschil zit met name in de stofkwaliteit, beide verduisteren goed. Het bestellen van Koop jaloezieën in winkelen op maat gaat heel eenvoudig via deze site.

Voor Elke Ruimte: Plisse Gordijn Keuken Tot Slaapkamer

In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. Kleed uw kamer aan met sfeervolle woonaccessoires, bijvoorbeeld een Rolgordijnen kopen in combinatie met een mooi tafeltje. Beste oplossing geheel verduisterend• Insectenwering en verduisteringsgordijn in één• Hoogwaardig geplisseerd …

  • Kijk dan ook eens naar de duettes die leverbaar zijn met een lichte buitenzijde.
  • Een verduisterend plisségordijn houdt de slaapkamer donker, dat is wel zo prettig.
  • Bij Gordijnen.nl kun je plisségordijnen op maat altijd gratis door ons laten inmeten en desgewenst tegen een geringe vergoeding laten monteren.
  • Ook met plissé gordijnen bepaalt u helemaal zelf hoe het licht in huis valt.
  • Handig om te weten, plisségordijnen zijn er niet alleen voor rechte ramen maar ook voor dakramen.

In ons assortiment vind je daarnaast de prachtige collectie Luxaflex® Plissé Bezorg duo rolgordijnen Shades. Plisségordijnen van Luxaflex® staan bekend om de lange houdbaarheid.

Met Top-down/Bottom-up gordijnen kun je zelf bepalen hoeveel lichtinval en privacy je wil. Je kunt de boven- en onderkant van het plisségordijn bedienen. Zo creëer je banen op het raam en heb je perfecte controle over inkijk, doorkijk, lichtinval en privacy. Een plissé-gordijn bestaat uit een enkele laag geplooide stof, terwijl een honingraat plissé-gordijn uit een dubbele laag geplooide stof bestaat. Dankzij deze dubbele laag ontstaat er vanaf de zijkant een soort honingraatstructuur. Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen.

Met oplaadbare batterij zodat u geen stroomvoorziening in de buurt van uw plissé hoeft te hebben. Verwachte oplaadcyclus; 4-5 keer per jaar Leverbaar in vijf kleure… Kopen plisségordijnen De plisségordijnen worden in elke gewenste maat voor u gemaakt. De bedieningsvorm is naar keuze handmatig of electrisch, met of zonder afstandsbediening.

De collectie plissé gordijnen biedt dan meer mogelijkheden. Zoek je juist voor je slaapkamer een verduisterende raamdecoratie kijk dan in de duette collectie.