,

Plissé Gordijn Voor Het Raam

Ook zijn er een groot aantal enkele stoffen verkrijgbaar speciaal voor projectmatig gebruik. Het grootste gedeelte van de enkele stoffen is gemaakt van 100% polyester en verkleurt en krimpt dus nauwelijks. Ook zijn de plisse stoffen zeer geschikt voor gebruik in badkamers. Strak, hip en fris – dat zijn de plisségordijnen van HORNBACH!

  • Met behulp van het juiste materiaal en de juiste kleur creëer je eenvoudig de beste plisségordijnen, op maat gemaakt voor jouw huis.
  • Van elk stoftype waarin wij honingraat plisségordijnen aanbieden, is een gratis kleurstaal aan te vragen.
  • ✓ Maatwerk ✓ Innovatief & duurzaam ✓ Gratis verzending ✓ Gratis Proefstaal.
  • Ook zijn de stoffen heel goed warmte werend en verbeteren ze de akoestiek in de ruimte.

Een groot voordeel is dat ze bevestigd kunnen worden op allerlei soorten tuimel- en draairamen en -deuren. Daarnaast is er een enorm aantal stoffen beschikbaar voor deze vorm van raambekleding. Een plissé is een trapsgewijs opgevouwen doek, wat in vele Duo rolgordijnen laten bezorgen varianten te verkrijgen is. De bediening is bijzonder licht en uit te voeren met Top down-Bottom up systeem. Dit betekent dat u het gordijn ook in het midden van het raam kunt zetten. Wat het product nog veelzijdiger maakt, functioneel en mooi!

Je hebt de keuze uit verschillende soorten plisségordijnen. Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen Winkel ophalen jaloezieën toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. Bij plisségordijnen met top-down/bottom-up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde los.

Woltu Vh5537cm Geplooide Jaloezie Verduisterend 85x130cm,plisségordijn Zonder Boren Voor Raam En Deuren,gebroken Wit

Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij maken het plissé gordijn dan compleet op maat en bezorgen deze gratis bij u thuis. Zo blijft uw kozijn onbeschadigd en geeft u een flinke upgrade aan een standaard plissé gordijn. Een ingespannen plissé gordijn loopt langs twee spandraden die boven en onder vastgemaakt worden aan het kozijn of de wand.

Plissé gordijnen worden ook wel plissé shades genoemd. De strakke fijne lijnen van plissé gordijnen passen in werkelijk elk interieur en hebben een sfeervolle uitstraling. Daar heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met alle stoffen plissé gordijnen.

Dat is niet zo gek, ze zijn namelijk geschikt voor ieder raamtype. Bij bevestiging op een deur raden we aan om te kiezen voor een koop Rolgordijn online met zijgeleiding. Zijgeleiding voorkomt klapperen bij het openen en sluiten van de deur. Dan raden we aan om 2 plisse gordijnen naast elkaar te kiezen. Zo kan je voor het in- en uitlopen het plissé gordijn bij de geopende kant optrekken, terwijl je de andere kant bedekt laat.

Bij een dubbel plisségordijn zijn die draadjes verwerkt tussen de stof waardoor je niet meer ziet. De plooien van een plisségordijn worden ook wel lamellen genoemd. De lamellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, met een breedte van 20 mm, 25 mm of 32 mm. Bij een plisségordijn op maat kun je dus zelf de breedte van de lamel bepalen en daarmee ook welke uitstraling je wil dat je gordijnen hebben. Bij HEMA vind je plisségordijnen van verschillende stoffen. De lichtdoorlatende plissegordijnen filteren het licht dat in je kamer valt maar zorgen toch voor privacy. Transparante plisségordijnen laten het licht ook mooi binnenkomen, maar afhankelijk van de kleur kun je er ook iets meer doorheen kijken.

plisse gordijn

De plissé is een perfecte oplossing als u van veel licht in huis houdt, maar wel gesteld bent op uw privacy. Deze uitvoering wordt vaak gekozen bij een keukraam of als de ramen direct aan een drukke straat liggen. De Top Down Plisses kunt u namelijk aan de bovenkant en onderkant open doen, Plisségordijnen bestellen of enkel de bovenkant bijvoorbeeld. Al die mogelijkheden die je hebt met Somfy producten kunnen vragen met zich meebrengen. We kijken graag samen met jou naar jouw huis en wensen en adviseren je over de producten die daarbij passen. Dan kun je altijd terecht bij je lokale Somfy expert.