, ,

Hoe Werkt Een Plisse Gordijn

Maatwerk met dubbele stofIn veel kleuren verkrijgbaar. Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als Duo rolgordijnen goedkoop kopen een “accordeon”. De stof vouwt zichzelf op als je het omhoog trekt en dat kan vaak zowel top down als bottom up .

Al die mogelijkheden die je hebt met Somfy producten kunnen vragen met zich meebrengen. We kijken graag samen met jou naar jouw huis en wensen en adviseren je over de producten die daarbij passen. Dan kun je altijd terecht Bezorg plisségordijnen bij je lokale Somfy expert. Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen.

Verano Plisségordijn Lichtkoepel

Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een eigentijdse uitstraling, is daarbij ook isolerend en daardoor energiebesparend. De lichtdoorlatende enkele plissegordijnen op maat worden voor u perfect in de gewenste afmetingen gemaakt. Bij het bestellen vult u de gewenste maten in en maakt u een keuze bij de overige opties. Houd bij het invullen van de maten wel rekening met de minimale en maximale afmetingen van de plissés.

plisse gordijnen

Dit zorgt voor een strakker model en een nog betere zon en lichtbeheersing. Ook een duette is leverbaar als topdownmodel, zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat creëren een subtiel spel van licht Bezorg buiten rolgordijnen en schaduw. Ze passen in zowel een modern als klassiek interieur. Plissé gordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Zoekt u naar goedkope plisségordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plisségordijnen op maat tegen de laagste prijs.

Een vrijhangend plisségordijn zit alleen aan de bovenzijde vast. Bij een plisségordijn kun je vaak kiezen voor een top down variant of een top down/bottom up variant. Kies je voor een top down bottom up plisségordijn, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken, bijvoorbeeld alleen de onderkant. Dit gordijn is geschikt voor de meeste raamtypen omdat er gebruikt gemaakt wordt van klemsteunen. Voor montage op aluminium kozijnen, moet er soms wel geboord worden.. Heb je een draai-kiep raam, dan kun je beter een ingespannen plissé gordijn nemen. Kijk dan bij onze veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

  • Top down bottom up plisse shades zorgen voor daglicht én sfeer in huis.
  • Maatwerk met dubbele stofIn veel kleuren verkrijgbaar.

We kennen de enkele- en de dubbele plissé gordijn. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Bij de plisse stoffen blijven ook wel koordgaatjes zichtbaar. Onze Budget Oregano stof is leverbaar met pvc coating wat het een verduisterde stof maakt. En is leverbaar in 10 kleuren.Ook zijn er wel veel stoffen Rolgordijnen die relatief weinig licht doorlaten. “Bij mijn hoge ramen was een elektrisch plisségordijn met gordijnen dé oplossing. Gigantisch Wonen in Zevenaar heeft mij goed geadviseerd en alles geinstalleerd”.