Niet gecategoriseerd , ,

Hoe Maak Je Een Web Site Met WordPress In 2022?

Ik assist MKB bedrijven en ZZP-ers aan meer omzet en websitebezoekers door web optimization trainingen en advies. Je krijgt van WordPress bericht wanneer er een nieuwe update van de door jou gebruikte plug-ins beschikbaar is. Je kunt de database prefix in de “All In One WP Security and Firewall” WordPress plugin op de volgende manier aanpassen. Daarbij is het verstandig om een generieke naam te nemen, die niets met de inhoud van je web site te maken heeft en niet aan een inlog pagina doet denken. One-click installation of je kunt WordPress handmatig installeren. Een slechte snelheidsscore kan jouw bedrijfsresultaten beïnvloeden! Klanten willen een moeiteloze en snelle ervaring; en hebben hoge verwachtingen!

  • Omdat ieder thema op een andere manier aangepast kan worden, beschrijven we niet hoe je jouw thema precies aan kunt passen.
  • Bovendien bieden wij hosting met het zicht op schaalbaarheid.
  • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo.
  • Ook al ben je geen webdesigner of webdeveloper.

Wat WordPress zo uniek maakt, is het brede scala aan plug-ins die beschikbaar zijn. Yoast, Ultimate WordPress Speed Optimizer , Seo Friendly Images , Smush Image Compressor , het zijn enkele voorbeelden van plug-ins die goed werken. Er valt voor elke functionaliteit eigenlijk wel een plug-in te bedenken. Social media die je wilt koppelen aan je pagina’s? Even speuren leert dat ‘social media share buttons’ en prima plug-in daarvoor is.

Kwalitatieve Content Material

Voor eenvoudige, strakke one-pagers, maar óók voor supergeavanceerde maatwerkwebsites. Wij analyseren en onderzoeken de techniek van je huidige website website bouwen of webshop. Wij kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer.

Ligt dat aan het exporteren van de oude db, need daar mis ik inderdaad ’n slag. Ik had al diverse web sites eerder laten maken voor andere bedrijven en geen van allen waren volledig naar mijn zin. Het is en blijft lastig om een goede webspecialist te vinden.Voor mijn nieuwe bedrijf was op zoek naar een meedenkende leverancier voor mijn web site. Buro Staal had de web site van een relatie gemaakt en dat gaf mij vertrouwen. Niet alleen dat, zij komen proactief met suggesties die heel goed passen bij mijn bedrijf. Ik werd en ben volledig ontzorgd op een zeldzame en verfrissende wijze.Buro Staal heeft mij niet alleen gegeven wat ik wilde, maar vooral wat ik nodig heb. Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip top in orde zijn dankzij het group van Buro Staal.

Stap 8 : WordPress Bestanden Opnieuw Uploaden By Way Of Ftp

In principe niet, maar dat is afhankelijk van welke WordPress thema jij gaat gebruiken. In mijn handleiding leg ik uit hoe jij zonder technische kennis zelf een eigen web site kunt maken met WordPress. Heb jij alle pagina’s aangemaakt die jij op jouw web site wilt hebben? Dan kun je nu een menu maken dat jij op jouw web site wilt hebben staan. Dit kun je doen door in het menu van WordPress naar Weergaven → Menu’s te gaan.

Alle instellingen die met dit reactieformulier en de geplaatste reacties te maken hebben, kun je vinden bij de Discussie instellingen. Ik zal de instellingen in 2 delen plaatsen, aangezien het om erg veel instellingen gaat. Je kunt hier een categorie invullen die je standaard wilt gebruiken. Zodra je een bericht voor je blog aanmaakt en je een categorie vergeet in te stellen, dan wordt gebruik gemaakt van de standaard berichtcategorie. De Omschijving is simpelweg een korte beschrijving waar de categorie over gaat. De omschrijving wordt bij veel thema’s niet getoond, dus het is niet altijd de moeite om het in te vullen. Wanneer je alles hebt ingevuld kun je op Nieuwe categorie toevoegen klikken om de categorie aan te maken.

De WordPress website die wij bouwen sluit qua design aan op de bestaande of nieuwe huisstijl. We adviseren en denken na over de call-2-action widgets, overige buttons, indeling en andere belangrijke zaken. Op deze manier bouwen wij een goed converterende website WordPress hosting.

Als je de WordPress-installatie by way of de TransURL uitvoert, geldt dit ook gewoon voor je domeinnaam. Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad ‘Domein & Hosting’ en selecteer hyperlinks je domeinnaam . Scrol nu naar ‘Extra’s bestellen’ en klik naast ‘Snel jouw website on-line’ op ‘Bestellen’. Volg nu de stappen in het artikel ‘Ik wil mijn domeinnaam naar TransIP verhuizen’ om, je raadt het al, je domeinnaam naar ons toe te verhuizen. Tijdens de aanvraag voor de verhuizing kies je dan een webhostingpakket uit. Om te beginnen met het bouwen van een WordPress website, heb je eerst een domeinnaam nodig.

Deze plug-in zorgt ervoor dat je WordPress website niet vol met spam komt te staan in de reacties op artikelen. Online veiligheid zou bij iedereen bovenaan moeten staan.

Wij willen u uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor waar wij samen met u onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden gaan kijken. U kunt through onze website gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag voor uw WordPress-website doen. Onderdeel van het kiezen van een extensie, is nadenken over de meertalige web site website bouwen. Eigenlijk geldt hetzelfde als bij de andere punten. Engels sprekende mensen aantrekken die in Nederland wonen.

Het maken van een WordPress website bij STRATO heeft veel voordelen. Daarnaast beschik je bij STRATO standaard over een eigen domeinnaam en wordt er geen reclame op je web site geplaatst. Wanneer je bent ingelogd op je beheerpaneel, zie je aan de linkerkant een menu. Via ‘Weergave’ en dan ‘Thema’s’ kun je een thema (ook wel ’template’ genoemd) activeren. Kort gezegd is een thema een verzameling bestanden die het basisdesign van je web site bepaalt. Er zijn free of charge WordPress thema’s beschikbaar, die prima voldoen wanneer je een niet al te ingewikkelde WordPress website wilt maken. Daarnaast zijn er de zogenaamde ‘Premium’ WordPress thema’s.

Ik zal je uitleggen hoe je een extra rijen, kolommen en modules kunt toevoegen. Beaver Builder heeft hier gelukkig iets op bedacht. Je kunt kleuren opslaan, waardoor je de kleuren de volgende keer direct kunt vinden en gebruiken. Je kunt de overlay aanpassen door iets verder naar beneden te gaan bij de instellingen. De thema, hover en header kleur hebben misschien wat extra uitleg nodig. De thema kleur wordt gebruikt voor globale dingen in het thema die een kleur hebben om op te vallen.

Essentiële WordPress Plugins Toevoegen

Iemand heeft een backup gemaakt van zn hele site, die ik heb by way of wetransfer verkregen.. Dat zijn in eerste instantie twee mappen; back up en domains. Nu moet ik hiervan weer een wp web site gaan maken. Schakel de plugins 1 voor 1 in en examine tussendoor of dat goed blijft gaan met de toegang in het dashboard. De mogelijkheid bestaat dat de lees-/schrijfrechten op de nieuwe server anders zijn dan op de oude server. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie of neem contact op met je webhost.

We behandelen je gegevens met respect en sturen geen spam. Lees meer over onze privacyverklaring of stuur een mail naar De bovenstaande gegevens worden bewaard gedurende jouw inschrijving. Je kunt je in iedere nieuwsbrief eenvoudig weer afmelden. In iOS 15.4 voegt Apple waarschijnlijk een interessante functie toe aan Safari. Het zou namelijk mogelijk worden om pushmeldingen in te schakelen voor web-apps. Het Hoeksch MaakLokaal organiseert op woensdagmiddag sixteen februari speciaal voor kinderen van 10 tot 14 jaar…

Op deze pagina waar je nu op uit komt kun je op een eenvoudige manier bij verschillende onderdelen van Astra komen. Je kunt nu op bladeren klikken, het .zip-bestand selecteren die je van het Astra thema hebt en op Nu installeren klikken. Klik op de knop Nu installeren om de plugin te installeren. Vervolgens krijg je de optie om de plugin te activeren.

Je eigen content is het belangrijkste voor de vindbaarheid. Je kunt dit zelf optimaliseren met behulp van enkele plugins. De Yoast-plugin helpt je bijvoorbeeld om je teksten en afbeeldingen SEO-vriendelijk te maken. Deze plugin checkt diverse SEO-factoren en geeft direct binnen WordPress onderaan de pagina aan welke zaken je kunt verbeteren. WordPress is goed te optimaliseren voor web optimization.De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst by way of zoekmachines zoals Google. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat je website bovenaan in de zoekmachines verschijnt.